Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

Adventsstämning och valmöte.

23 Nov , 2013, 19.46 vicetooni

 

Imorgon är det dags för Lyrans traditionella adventskonsert i Ekenäs kyrka kl.18.00. I år finns nordiska tongångar och traditionell julmusik på repertoaren, och dessutom fyra nya arrangemang skrivna av våra egna korister! Den interna arrangemangstävlingen har gett koristerna en möjlighet att skriva ett arrangemang på en julsång som uppförs på adventskonserten. Upphovsmakarna till verken har hållits anonyma under övningarna, och imorgon får vi i samband med övningen före konserten äntligen veta vem som skrivit arrangemangen och vem som vunnit tävlingen.

På torsdagen hölls Lyrans årliga valmöte, här finns listan på de invalda styrelse- och musiknämndsmedlemmarna, samt funktionärerna för verksamhetsåret 2014. Vi gratulerar den nya administrationen och tackar både den avgående administrationen och alla engagerade lyror!

 

Design: Lina Raunio

Hjärtligt välkomna på konsert!

//infotooni

 

Läs också

En kommentar

  1. Jenna skriver:

    Grattis till en fin styrelse och funktionärsgard!

Kommenteringen är stängd.