Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

Lyran har en ny webbplats!

21 okt , 2014, 15.32 Carina Frondén

 

Under det senaste året har ett gäng ihärdiga lyror satt sina kreativa huvuden ihop och skapat en ny webbplats åt Lyran!

Det hela började med att Lyrans tidigare ordförande Jennie Bergman sommaren 2013 frågade mig om jag ville skapa en ny webbplats åt Lyran. Med hjärtat i halsgropen sade jag förstås ja. Så var det bara att sätta igång och skaffa sig kunskap om ftp, WordPress och kodning och sätta igång att leda och koordinera projektet Lyrans nya webb.

Det har varit ett mycket arbetsfyllt och intensivt år, präglat av såväl frustration och stress som aha-upplevelser och framgång. Till all lycka har jag inte varit ensam i det här projektet. Lyrans grafiker Sara Brännäs har bidragit med sina oersättliga kreativa och webbrelaterade färdigheter. Utan henne skulle webbplatsen inte se nära på så fin ut som den gör idag. Cecilia Wikman och Jennie Bergman har erbjudit konsulttjänster gällande både layout och innehåll på webbplatsen. Antonia Aalto, Mia Hertsberg och Ronja Nordlin har gjort stora insatser för innehållet och texterna på webbplatsen. Marianne Rytky har stått för översättningarna till finska och Helleke Heikkinen för översättningarna till engelska. Sandra Forsell har ställt upp som språkråd och har korrläst texterna. Hela styrelsen 2013 och 2014 har också varit ett mycket stort stöd under hela projektets gång.

Gå in och bekanta dig med den nya webbplatsen – med kommande konserter, kören idag och förr, vår kvartettverksamhet, skivor och mycket mera!

www.lyran-rf.com

Läs också

Kommenteringen är stängd.