Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

Snart är det jul…?

12 okt , 2014, 22.44 hellekeheikkinen

 

Jo, jag har redan sjungit julsånger och i min närbutik får man köpa glögg. Julen kommer ju alltid i förtid för korister, eftersom vi i god tid får börja tralla julsånger.Men före vi ger oss in i hysterisk bjällerklang så kan vi konstatera att det redan hänt mycket under Lyrhösten och att vi är på god väg mot höstens musikaliska höjdpunkt – Lyrans höstkonsert i Uspenskijkatedralen 13.11! Det kommer att bli otroligt spännande och musikaliskt intressant. Det blir en salig blandning nytt och gammalt från både öst och väst. Stay tuned!

Hittills har vi laddat upp med att njuta av hösten, äta kräftor med Akademen och öva satmrepertoar med våra nya sångare. Så länge vi håller fötterna varma och inte blir förkylda i höstrusket så borde allt vara laddat för en upplyftande musikalisk upplevelse i Novembermörkret.

Höstens färger inspirerade Lyrorna under Körhelgen i Övik

Höstens färger inspirerade Lyrorna under Körhelgen i Övik

Vi har hunnit ha kräftkalas med Akademen

Vi har hunnit ha kräftkalas med Akademen

De som inte åt kräftor på kräftisen fick kronärtskocka - detta gav upphov till en sällan skådad kavalkad av spontana konstverk

De som inte åt kräftor på kräftisen fick kronärtskocka – detta gav upphov till en sällan skådad kavalkad av spontana konstverk

En Lyras bibel - stammisboken

En Lyras bibel – stammisboken

Lyrorna tipsar - håll rösten i skick och fötterna varma

Lyrorna tipsar – håll rösten i skick och fötterna varma

Njut av hösten!

/Helleke

Läs också

Kommenteringen är stängd.