Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

En lyrisk sommar

21 jul , 2012, 14.49 infolyran

 

Senaste dagarna har jag njutit av stugliv ute i Åbolands skärgård. Vädret har varit varierande men trots det har jag lyckats komma in i en ovanligt lugn sinnesstämning utan tankar på vardagen. Jag älskar dagar utan något program då tiden går åt till att läsa bok, fiska, laga mat, och bada bastu. Plötsligt är det kväll utan att jag en endaste gång tittat på klockan.  Så härligt!

Under sommaren har jag samlat in lite material om Lyrans styrelse, våra sommarplaner, älsklingsdrycker med mera. Jag roade mig med att sammanställa en berättelse om den typiska styrelsemedlemmen. Vi kan kalla henne för Lyra:

Lyra har haft en aktiv sommar fylld av forskning, analys och ledarjobb på sommarläger för utvecklingsstörda. Sist men inte minst har Lyra haft sin första betalda semester! Semestern firade hon ute i skärgården med familjen. Midsommaren ute på stugan tillsammans med bästa vänner, bastu och grillning med Dr. Alban spelandes i bakgrunden är det finaste minnet från denna sommar. På en solig terass dricker Lyra helst rosévin medan den nostalgiska röda limsan smakar bäst uppe på bastulaven.

Det finns tre lyrkonserten som Lyra tänker tillbaka på med extra värme. Julkonserter i allmänhet är alltid lika stämningsfyllda och något hon ser framemot i höstens mörker. Våren 2011 hade kören en fin konsert i Linköpings domkyrka tillsammans med andra studentkörer från norden. Alla som var med håller med om att konserten var helt magisk. Den tredje favoriten är såklart vårens succé, den sydamerikanska konserten Pasión Fatal!

Genom att gilla Lyrans facebook-grupp hålls du uppdaterad över våra kommande konserter och evenemang.

Skärihälsningar
infolyran

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.