Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

Sjung in i Lyran!

28 aug , 2013, 22.02 vicetooni

 

Och så kom och gick skärgårdsturnén. Konserten gick jättebra och vi tackar vicedirigenterna för ett fantastiskt jobb med både arrangemang och inövning, samt skärikeikkakommittén för ett fint jobb under helgen!

Nu blickar vi framåt mot en ny höst. Tittar man i kalendariet hittar man ett uppträdande på Helsingfors universitets inskription, insjungningar, kräftskiva, körseminarium, Finlands Svenska Damkörsförbunds 25-årsjubileum, en konsert med nordiskt tema, adventskonsert i Ekenäs, julfest och tre julkonserter tillsammans med Akademen.

Låter detta som något du vill vara med om?

Lyran ordnar insjungningar för nya sångare 2–3.9.2012 i Gamla studenthuset (andra våningen) för dig som är student, studerande vid högskola eller jämförbar läroanstalt. Du skall förbereda en kort solosång som du uppför inför körens musiknämnd och dirigent. Under insjungningsstunden bes du även bl.a. träffa toner och sjunga både högt och lågt. Närmare uppgifter fås av Jenny Lindroos, som även tar emot anmälningar till insjungningarna. Du når henne på jenny.lindroos@lyran-rf.com eller 040 7084590.

Eller som vår ordförande Jennie uttryckte det:

Sjunger du?
Studerar du?
Är du ny eller gammal i stan?
Vill du sjunga i en av Finlands främsta damkörer?
Tycker du om utmaningar?
Tycker du om att gå på fest och ha det kriminellt roligt?
Vill du vara en del av något lite större?
Vill du lära dej om hur en organisation fungerar?
Vill du prova på något nytt?
Vill du träffa nya människor?
Vill du resa?
Vill du bli en Lyra?


//infotooni

Läs också

Kommenteringen är stängd.