Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

Sommarlov

2 jun , 2014, 23.00 vicetooni

 

Oj hörni, vilken lyrvår det har varit!  Vi har hunnit med en konsert med Anna Järvinen, nordisk studentsångarstämma i Tartu, Walborgsmatiné, intern kvartettävling, två stödkonserter tillsammans med Akademen, YL och YS och sång för de nya studenterna.

Dessutom har Lyran uppvaktat många föreningar och vänkörer på årsfester och jubileer, senast firades systerkören Floras 70-årsjubileum. Nu tar koristerna ett välförtjänt sommarlov och administrationen samlas ännu en gång på sommarträff för att utvärdera våren som gått och fundera höstens spännande projekt.

Nästa gång hörs vi på Kuorojen kierros under Art goes kapakka och sista veckoslutet i augusti beger vi oss än en gång ut på skärgårdsturné, denna gång till Tenala. Men mer om detta senare. Ha en underbar sommar!
//infotooni

 

Lyran i Tartu.

Lyran i Tartu. (Foto: Helleke Heikkinen)

Läs också

Kommenteringen är stängd.