Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

Bildgåta – gissa vilka Anna Järvinen låtar!

19 feb , 2014, 00.29 hellekeheikkinen

 

Det här med Anna Järvinens texter, det är ett spännande tema tycker jag. Finurligt småroliga och samtidigt melankoliska är vad det är.

Jag läste någonstans att en bra blogg har a) mycket bilder och b) är interaktiv. Därför tänkte jag, hör och häpna, försöka mig på båda! Jag blev lite ivrig när jag övade här om dagen och tänkte därför bjuda på en liten bildgåta för alla er som suktar över att få veta vilka av Annas låtar vi sjunger. Bildgåtor och rebus är nu kanske egentligen lite KP (Kamratposten för alla er oinvigda) på 90-talet, men det må nu gå den här gången.

Här nedan finns fyra bilder som alla står för en låt – kan du gissa vilka de är?

(så ber jag samtidigt också om ursäkt för den inte så lysande bildkvaliteten samt illustratörens skakiga tass)

Gissa vilken Anna Järvinen låt?

Gissa vilken Anna Järvinen låt?

 

Vilken Anna Järvinen låt?

Vilken Anna Järvinen låt?

 

 

 

Läs också

Kommenteringen är stängd.