Körliv i huvudstaden

Okategoriserade

É pau, é pedra

8 maj , 2012, 12.03 SophieAminoff

 

Hej på er! Här kommer första inlägget från webblyran, a.k.a Sophie. Jag är webmaster i styrelsen, d.v.s. tar hand om allt vad gäller hemsidan, Facebook-pagen och annat smått.

Just nu övar vi inför vår sydamerikanska konsert Pasión Fatal (20.5 kl 15 i Balders sal). Inspirationen till denna konsert kom i och med vår resa till Argentina hösten 2011. Vi kommer att sjunga sånger från bl.a. Agentina och Brasilien. Det är en hel del spanska och portugisiska att lära sig, kan jag berätta!

Den här konserten lönar det sig förresten verkligen att komma på! Det blir något helt annorlunda för Lyran i musikalisk väg då vi prövar på lite tango och bossa nova mm. Hittills har det i alla fall varit jätteroligt att sjunga dessa stilar, och jag tror personligen den här konserten blir ganska spännande (på ett bra sätt)! Dessutom kommer vi att ha helt fantastiska instrumentalister! Mikko Helenius, som arrangerat alla våra sånger, kommer att spela bandoneon. Jag har hört att han är toppklass. Förutom honom har vi också andra instrumentalister, bl.a. en ur våra egna körled: Sofia Kosonen. Och som litet personligt tips kan jag lägga till att undertecknad sjunger ett litet solo ;- ) Så se till att infinna er i Balders sal den 20.5!

¡Arriba!

Någon kommenterade att portugisiska låter som en blandning av spanska, franska och ryska.

Ellens massage

Det behövs lite massage i pausen

O que sera-text

Lätt som en plätt!

Läs också

Kommenteringen är stängd.